1 mei 2019
‘Mots gourmands’

Noteer alvast deze datum!!


Woensdag 1 mei 2019

  • 20u00 avondvoorstelling

Gastronomische voorstelling in het Frans

toneel – poëzie – chanson

Locatie: Theater Tinnenpot – Tinnenpotstraat 21 – 9000 Gent

Info en reserveringen: Alliance Française Oost-Vlaanderen


Korte voorstelling

Op uitnodiging van Alliance Française Oost-Vlaanderen brengt het theatergezelschap Théâtre Octobre uit Lomme (Frankrijk) een poëtische en muzikale theatervoorstelling in het Frans rond gastronomie, lekker eten, koken en tafelen. Vier acteurs en een muzikant brengen een spetterende voorstelling waarin sketches, gedichten en chansons van hedendaagse Franstalige auteurs mekaar afwisselen.

Of men het nu graag heeft of niet, koken en eten (goed, slecht, snel, traag, driemaal per dag als alles goed gaat) neemt elke dag heel wat tijd in beslag. Onze dagelijkse spijzen zijn een bron van genot, een vraagstelling en een onuitputtelijk gespreksonderwerp. De tijd en de middelen die we eraan besteden zeggen iets over onze persoonlijkheid en over de toestand van de wereld. Zonder zich al te ernstig te nemen, of soms toch, is « Mots gourmands » een prikkelend festijn van gerechten en woorden, een heerlijke culinaire en literaire reis.

Théâtre Octobre speelt een wat ingekorte versie van deze voorstelling voor de leerlingen die deelnemen aan het Festival Artscène (2-4 mei 2019) (Theaterfestival Frans vreemde taal voor jongeren, een organisatie van Roeland vzw). Als partner van dit festival biedt Alliance Française Oost-Vlaanderen deze voorstelling aan tijdens de openingszitting van het festival.


Toegangsprijzen:

  • € 18,00 gewoon tarief
  • € 15,00 volwassen studenten CVO in groep (minimum 6 personen)
  • € 12,00 leden AF
  • €  9,00 studenten

Betaling op rekening BE76 0682 4310 8295 van Alliance française Oost-Vlaanderen

 Reserveer je plaats online! Vul het formulier  en betaal door overschrijving op onze rekening.