9 februari 2020
Concert voor kinderen

Noteer alvast deze datum!!

VOLZET!


Zondag 9 februari 2020

  • 10u30 ochtend concert

 

Locatie: Theater Tinnenpot – Tinnenpotstraat 21 – 9000 Gent

Info en reserveringen: Alliance Française Oost-Vlaanderen


Korte voorstelling

Op het podium, Benoit en zijn muzikant, een grote pot bloemen, een stuk van een fiets en een gitaar.

Benoit is een voormalige onderwijzer die met zijn gitaar voor zijn klas zong en zijn liedjes schreef. Op een dag besloot hij te beginnen als zanger voor kinderen. Zijn show weerspiegelt zijn pedagogische bekommernis en zijn liefde voor kinderen.

De muziek mengt verschillende genres: rock’n’roll sfeer, rustige liedjes, Oosterse muziek, er is voor elk wat wils. De liedjes zijn kort en zeer repetitief, gemakkelijk te onthouden. Bovendien worden alle nummers begeleid door gebaren die de kinderen kunnen reproduceren. Dit  maakt van de voorstelling een levendige en interactieve show en iedereen zal  het theater verlaten met dit refrein: «  Lang leve de planeet! »Het is nu al volzet!


In samenwerking met La Bande à Gavroche vzw.