Alors on chante!
Les Quatre Au Quai

Les Quatre au Quai” is een cabaretcollectief bestaande uit Steve De Schepper, Hendrik Lebon, Jolijn Antonissen, Nando Tilkin/Steven Colombeen en pianist Gunther De Backer.

In de lente van 2015 krijgen vier vrienden/collega’s, collegevrienden dus eigenlijk, de kriebels om een voorstelling te maken. Gewoon samen, voor de sfeer, voor de leute. Hun gemeenschappelijke liefde voor het Franse chansonrepertoire is het uitgangspunt voor “Alors on chante”.

Na vele voorstellingen van deze eerste productie kwam er een tweede met als titel “Scène sur Seine” en in 2019 kwam daar een derde schot in de roos bij met “Entre les lignes”.

Op 21 maart 2023 brengen ze “Alors on chante” in Feestzaal Cocteau, op uitnodiging van Alliance française Oost-Vlaanderen, ter gelegenheid van de “Internationale Week van de Franse taal”. De acteurs nemen hun favorieten uit het Franse chanson-repertoire als vertrekpunt. Ze laten er hun Vlaamse ironie op los en vrolijken uw avond op met een geestige show met chansons van Edith Piaf tot Mylène Farmer, van Gilbert Bécaud tot Stromae!

Is het theater? Is het cabaret? Het is in ieder geval een leuke voorstelling ‘à la française met veel haar op’ ….

Datums

21 maart 2023 – 20:00

Prijzen

€ 17 | Basisprijs
€ 10 | studenten (tem 26 jaar)
€ 12 | Lid Alliance Française

Zaalopstelling

Ongenummerde zit- en staanplaatsen

Locatie

Zaal Cocteau
Jan Palfijnstraat
9000 Gent
 

KOOP HIER JE TICKETS