Focus Franse Film – Inspiratiemomenten

Schrijf je nu in voor de inspiratiemomenten Focus Franse Film!

JEF selecteert elk schooljaar recente Franse of Franstalige films die door scholen aangevraagd kunnen worden voor een schoolvoorstelling in een bioscoop of cultuurcentrum in de buurt.

In september organiseert JEF samen met de Franse ambassade, PROFFF en Alliance Française, twee inspiratiemomenten waarop leerkrachten Frans het nieuwe aanbod voor schooljaar 2021-2022 kunnen ontdekken en ervaringen uitwisselen met collega-leerkrachten. Hierbij word je getrakteerd op een gratis filmvertoning!

In Sphinx cinema (Gent) kijk je op woensdag 15 september naar Petite Fille, gevolgd door een nagesprek met Senne Misplon (woordvoerder van Wel Jong Niet Hetero). Op woensdag 22 september ontdek je in De Cinema (Antwerpen) de film Été 85.

Na deze middagen stap je vol frisse ideeën opnieuw naar de klas!

Schrijf je in: professionals.jeugdfilm.be/events