Cursusaanbod » Cursussen per niveau voor volwassenen en studenten

Cursussen per niveau voor volwassenen en studenten

Cursus per niveau

Een taal leren is een beetje als een grote trap opgaan. Na enkele treden bereik je een overgangspunt. Soms blijf je daar een tijdje staan voor je terug hoger op geraakt…

Doelstelling

Deze cursus wil je er toe brengen je  niveau grondig te verankeren. We zullen systematisch en intensief met de taal werken zodat je zo snel mogelijk het gewenste niveau te bereiken. Onze benadering is vooral communicatief en actioneel.

Gedurende elke sessie van drie uren worden de 4 competenties ingeoefend: : mondeling en schriftelijk begrijpen, spreken en schrijven, met een grote aandacht voor de 5e competentie van het ERK (Europees Referentie Kader) : de interactie. Om ons hierbij te helpen gebruiken we verschillende Franse taalmethode die zeer veel authentiek materiaal ter beschikking stelt: Rond-Point 1 (uitgeverij Maison des Langues), Saison 2Saison 3 en Saison 4 (uitgeverij Didier).

Indien je graag verder wil  in de studie van de spraakkunst dan kan het “Grammaire progressive” (débutant ou intermédiaire) een mooie aanvulling zijn.


Je kent je taalniveau niet ? Doe dan een taaltest!


1,2,3 … Partez!

Start Frans van het begin met deze intensieve les!
Elke zaterdag van 9h30 – 12h30
Vanaf 26/01/2019
Want to learn how to speak French? Start now!
Every Saturday morning from 9.30am to 12.30
From 26/01/2019